Groepstraining Maverick training

Disruptive

Geoptimaliseerd groepstraining programma


Ja, ik wil meedoen!

Disruptive | Groepstraining

Disruptive betekent vrij vertaald 'Verstorend'. Met dit geoptimaliseerde trainingsprogramma willen we je huidige lifestyle verstoren. We willen breken met alle voedings-, trainings- en lifestylepatronen die jou op dit moment in de weg kunnen zitten. 


We willen in 12 weken tijd de juiste verstoring aanbrengen zodat jij leert hoe je zelf controle hebt over hoe je functioneert. 

We nemen je stap voor stap mee in dit trainingsprogramma. We zijn niet alleen je trainer, maar ook je coach. We willen je oprecht een stapje verder helpen. We willen je de tools in handen geven zodat je zelf leert hoe je aan de knoppen kunt draaien om succes te hebben.

Met dit programma zul je sterker en fitter worden en zul je de basis leggen voor welke sportieve doelstelling die je ook maar voor jezelf stelt.

            We starten bij de basis en leren je opnieuw bewegen!               

Focus op GPP | General Physical Preparedness

Kracht
Conditie 
Coördinatie
Stabiliteit 
Werkcapaciteit
Vaak wordt groepstraining gezien als de goedkope versie van personal training, je kiest hiervoor omdat je jezelf geen personal trainer kunt veroorloven. Je betaalt minder omdat je minder aandacht krijgt, want de trainer moet zijn aandacht over meer mensen verdelen.
Wij denken hier anders over.

Wij hebben onze trainingsprogramma geoptimaliseerd zodat wij deze juist tot z'n recht kunnen laten komen in een groep. Disruptive is niet afhankelijk van de willekeur van de trainer, maar is van te voren samengesteld, getest en geoptimaliseerd om jou elke training weer een level-up te geven om gericht naar jouw doel toe te werken.


De manier waarop wij onze gym hebben opgebouwd zorgt ervoor dat we een groep van maximaal 10 personen kunnen opdelen in kleine groepjes. Zo verzuip je nooit in de groep en zul je altijd de aandacht krijgen die je nodig hebt. 


Wij willen jou net zo goed helpen om je doelen te bereiken als dat wij dit doen met onze Personal Training members!

Waarom Disruptive zo sterk is!

Geoptimaliseerd programma

Disruptive is samengesteld door een internationaal ervaren trainer. Elke training in het programma is opgesteld om jou een stapje dichter bij je trainingsdoel te brengen. 

Gespecialiseerde
Trainers

Elke trainer kan je helpen om oefeningen zwaarder of makkelijker te maken, we kennen alle pro- en regressies. We verbeteren je techniek en maken je in simpele stappen sterker. Op deze manier train je in een blessure-veilige omgeving. 

Altijd de aandacht die je nodig hebt

Door de manier waarop we onze gym hebben opgebouwd en trainingsmaterialen hebben aangeschaft hebben we een ruimte gecreëerd waarin we een groep van maximaal 10 personen kunnen trainen zonder dat we iemand over het hoofd zien én kunnen we iedereen de aandacht geven die hij/zij verdiend.

Groepstraining Maverick training Pieter Bulsink

Disruptive is gestart!

Schrijf je hieronder in voor de nieuwe start!

Sorry, het Disruptive programma is al van start gegaan, maar wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van een nieuwe startdatum, vul dan even je gegevens in en we houden je up-to-date!

arrow_drop_up arrow_drop_down