Disruptive

We willen jou leren wat je allemaal zelf kunt bereiken!

Disruptive

Disruptive betekent vrij vertaald 'Verstorend'. We willen precies de juiste verstoring teweeg brengen om je te helpen bij een fit en energiek leven.


Je bent elke week welkom om minimaal twee trainingen te volgen. In de trainingen komen verschillen onderdelen aan bod. Zo zal er altijd mobiliteit in de warming-up verwerkt zijn, focussen we op techniek en de basis van krachttraining. Maar we dagen je ook uit door in de 'breathing' je hartslag omhoog te pompen en je conditie te verbeteren. 

Wat je van ons mag verwachten:

Altijd persoonlijke coaching

De manier waarop wij onze gym hebben opgebouwd zorgt ervoor dat we een groep van maximaal 10 personen kunnen opdelen in kleine groepjes. Zo verzuip je nooit in de groep en zul je altijd de aandacht krijgen die je verdient.

We dagen je uit, maar respecteren je grenzen!

Om progressie te maken is het belangrijk dat je je grenzen op zoekt. Wij helpen je daar mee, wij dagen je uit, maar je hoeft je zelf niet keer op keer te slopen om verder te komen. Know when to go is ons motto!

We maken je ook écht sterker en fitter!

Als je wil weten of wat je doet ook daadwerkelijk effect heeft dan zal je moeten meten wat je doet. Wij hebben ingebouwde testmomenten, werken volgends bewezen trainingsmethodieken en jij houdt dat bij in je persoonlijke trainingsrapport. 

We blijven variëren!

Elke twee maanden ondergaat Disruptive een transformatie. We stellen een nieuwe doel waarin we die 2 maanden naar toe gaan trainen. Veel basiselementen zullen terug blijven komen, maar soms in een andere uitvoering. Zo kunnen we bijvoorbeeld focussen op piekkracht, explosieve kracht, een conditionele doelstelling of bijvoorbeeld een skill zoals het beheersen van de perfect pull-up.

Wil jij nu echt het verschil maken voor jezelf? Je bent altijd welkom voor een gratis proeftraining.

Start van Disruptive

Zorg dat je erbij bent!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
arrow_drop_up arrow_drop_down