Disruptive is AAN!
06 oktober 2020 
0 min. leestijd

Disruptive is AAN!

Gisteravond is ons Disruptive groepstrainingsprogramma van start gegaan!

Het doel is om in 12-weken tijd deelnemers sterker en fitter af te leveren. Klinkt als het zoveelste leuke sportschool programmaatje….

Maar ik durf wel te zeggen dat wij het anders én met name beter aanpakken!

(ontworpen door Sanja de Vries) staat in het teken van ‘Learning Movements’, we willen de deelnemers de juiste technieken leren waarmee we fysieke performance verbeteren. Door dit in de eerste fase aan te leren kunnen we deze technieken in de vervolg fases gaan laden met gewichten.

Zo zorgen we er niet alleen maar voor dat iedereen dom het lijstje met oefeningen afwerkt en na het programma geen idee heeft wat hij/zij nu eigenlijk verder moet doen.

Fitter en sterker na 12-weken is het ene doel, inzicht en weten wat je zelf kunt doen qua trainen en voeding is het tweede doel!

Disruptive; we verstoren je vastgeroeste trainings- en voedingslifestyle en vervangen dit met onze kennis en kunde zodat je maximaal kunt excelleren fysiek maar ook mentaal!

Over de schrijver
Met een achtergrond als waterpolo topsporter weet ik wat er fysiek en mentaal nodig is om op een topniveau te kunnen presteren. Met bijna 20 jaar ervaring als trainer, waarbij ik me omring met de beste mentoren ter wereld op het gebied van fysieke- en cognitieve training kan ik sporters op het hoogste niveau begeleiden. Uiteindelijk is het doel om je fysiek zo sterk te maken dat kracht en conditie NOOIT een belemmerende factor is binnen je sport. Jij moet je kunnen focussen, kunnen vechten om je positie zonder dat je buiten adem bent, je benen moe zijn of je nek en schouders zeer doen; JIJ MOET KUNNEN PRESTEREN!
Reactie plaatsen