Page content

article content

Doelstellingen, welke stip zet jij aan de horizon?

Al jarenlang probeer ik doelstellingen los te koppelen van uiterlijk vertoon. Het gaat mij om het gevoel dat je je fit en sterk voelt. En op het moment dat we naar dat gevoel toe trainen gaat je lichaam daarin mee maar ook je geest. Je voelt je beter, krijgt meer zelfvertrouwen en je voelt je sterk.

Hoe kunnen we dat nu testen?

Ik probeer bij iedereen een passende doelstelling te zoeken, weg van de standaard marathon of 10km doelstellingen. Ik wil iets wat hen een unieke ervaring geeft, iets wat ze van te voren bang maakt maar daarna trots maakt als ze slagen.

Voor de één is dat tegen een ski-schans op sprinten in Oostenrijk. De ander wil keihard tijdens zijn/haar skivakantie zonder spierpijn elke dag maximaal skiën. Voor de ander is dat een eerste triathlon. Voor deze mannen was dat afgelopen vrijdag de ‘Maverick 300’, 300 herhalingen verdeeld in verschillende oefeningen. Met zo min mogelijk rust werk je door de herhalingen heen om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten.

25 Chin-ups
50 Deadlifts (60 kg)
50 Push-ups
50 Boxjumps (60cm)
50 Floor whipers (60kg)
50 Dumbell snatches (15kg)
25 Chin-ups

Ondanks dat we met 5 mannen in dezelfde ruimte waren voelden we geen concurrentie, maar wel competitie. Competitie met de ander, maar vooral met jezelf. Jezelf testen, het maximale uit je lichaam halen en dit afdwingen met een sterke geest.

Jezelf pushen om te voelen hoe sterk je mentaal en fysiek bent zodat we die stip aan de horizon om konden zetten naar een stip achter een prestatie.

Ik ben trots op deze mannen die elk op zijn niveau het maximale uit deze ‘Maverick 300’ hebben gehaald!

Wil jij ook ervaren hoe het is om jezelf sterk en fit te voelen, wil je dat ik je help om een stip aan de horizon te zetten? Boek dan een vrijblijvende intake, dan praten we verder met een kop koffie!

Comment Section

0 reacties op “Doelstellingen, welke stip zet jij aan de horizon?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.