arrow_drop_up arrow_drop_down

Groepstraining

Geoptimaliseerde Programma's

Vaak wordt groepstraining gezien als de goedkope versie van personal training, je kiest hiervoor omdat je jezelf geen personal trainer kunt veroorloven. Je betaald minder omdat je minder aandacht krijgt, want de trainer moet zijn aandacht over meer mensen verdelen.
Wij denken hier anders over.

Wij hebben onze trainingsprogramma's geoptimaliseerd zodat wij deze juist tot z'n recht kunnen laten komen in een groep. Onze trainingsprogramma's zijn niet afhankelijk van de willekeur van de trainer, maar van te voren samengesteld, getest en geoptimaliseerd om jou elke training weer een level-up te geven om gericht naar jouw doel toe te werken.


De manier waarop wij onze gym hebben opgebouwd zorgt ervoor dat we een groep van maximaal 10 personen kunnen opdelen in kleine groepjes. Zo verzuip je nooit in de groep en zul je altijd de aandacht krijgen die je nodig hebt. 


Wij willen jou net zo goed helpen om je doelen te bereiken als dat wij dit doen met onze Personal Training members!

Waarom onze Groepstrainingen zo sterk zijn!

Geoptimaliseerde programma's

Al onze programma's zijn samengesteld door ervaren trainers. Elke training in een programma is opgesteld om jou een stapje dichter bij je trainingsdoel te brengen. 

Gespecialiseerde
Trainers

Elke trainer kan je helpen om oefeningen zwaarder of makkelijker te maken, we kennen alle pro- en regressies. We verbeteren je techniek en maken je in simpele stappen sterker. Op deze manier train jein een blessure-veilige omgeving. 

Altijd de aandacht die je nodig hebt

Door de manier waarop we onze gym hebben opgebouwd en trainingsmaterialen hebben aangeschaft hebben we een ruimte gecreëerd waarin we een groep van maximaal 10 personen kunnen trainen zonder dat we iemand over het hoofd zien én kunnen we iedereen de aandacht geven die hij/zij verdiend.

Kies JOUW programma

Fullsterkur

Het 'Fullsterkur' programma is ontwikkeld om je sterker te maken in veelzijdigheid, niet alleen in één bepaalde oefening. We trainen om 'IJslands' sterk te worden...

Signature

'Rebels' en 'On-orthodox', met visie en duidelijke kaders. Dit programma traint je naar optimale fitheid in kracht en conditie volgens on-orthodoxe, máár bewezen trainingen...