Maverick Training Amersfoort - Rehuel

Jerrel Feller

Performance Trainer

Dit is wat ik je wil vertellen...

Ik wil dat mensen in het dagelijks leven, MEER en BETER bewegen zodat zij alles kunnen uitvoeren wat nodig is om optimaal te functioneren.

Het is niet nodig om hijgend bovenaan de trap te staan, of moeite te hebben om je boodschappen naar de auto te tillen. 

Toen ik als topsporter naar de Olympische Spelen in London toe werkte was het niet allemaal werken naar succes maar ook juist omgaan met pijn en teleurstelling. Het uiteindelijke succes is voor mij altijd maar een klein gedeelte geweest waar vooral tegenslag en blessures tegenover stonden. Ook al was het succes het me meer dan waard.

Mijn topsport carrière heeft me meer gebracht dan alleen de sportieve ervaring, het heeft me ook in staat gesteld om te werken en te leren van wereldwijde professionals binnen en buiten de sportwereld. Met de kennis die ik nu heb en waarin ik me blijf ontwikkelen wil ik je laten ervaren hoe mooi het is om pijnvrij te trainen en te bewegen zoals je lichaam gebouwd is. 

Of je nu aan het werken bent naar een topprestatie als professionele sporter of je werkt als 'gemiddelde Nederlander' naar jouw doelstelling toe, voor mij zit hier geen verschil. We willen allemaal van A naar B, ongeacht het niveau. Dat betekent dat elke member die bij mij traint dezelfde aandacht en energie krijgt die hij/zij nodig heeft.