Ondernemer zijn is niet echt mijn ding!
16 oktober 2020 
0 min. leestijd

Ondernemer zijn is niet echt mijn ding!

Ik kom niet uit een ondernemersfamilie, ik heb geen MBA in business, ik heb geen idee hoe ik m’n administratie moet doen. Maar ik ben toch ondernemer en ik durf wel te zeggen redelijk succesvol. Mirjam de Winter nodigde mij uit voor haar podcast Business in Gelderland om te praten over ondernemen.Wil je weten hoe ik ben gekomen tot waar ik nu ben, en wat mijn verdere dromen zijn. Dan kun je een bakkie koffie pakken, lekker achterover hangen, volume omhoog en luisteren naar deze podcast:

Luister hier!

Over de schrijver
Met een achtergrond als waterpolo topsporter weet ik wat er fysiek en mentaal nodig is om op een topniveau te kunnen presteren. Met bijna 20 jaar ervaring als trainer, waarbij ik me omring met de beste mentoren ter wereld op het gebied van fysieke- en cognitieve training kan ik sporters op het hoogste niveau begeleiden. Uiteindelijk is het doel om je fysiek zo sterk te maken dat kracht en conditie NOOIT een belemmerende factor is binnen je sport. Jij moet je kunnen focussen, kunnen vechten om je positie zonder dat je buiten adem bent, je benen moe zijn of je nek en schouders zeer doen; JIJ MOET KUNNEN PRESTEREN!
Reactie plaatsen