Maverick Training Amersfoort - Rehuel

Rehuël Peilouw

Ik kan je vertellen over de Nederlandse titels en Nederlandse records die ik op mijn naam heb staan, of over de sport gerelateerde opleidingen, cursussen en seminars die ik heb gevolgd. Ik kan de resultaten van de mensen die ik heb mogen begeleiden opsommen, maar dat is niet waarom ik doe wat ik doe.

Ik geloof dat iedereen zijn of haar eigen mogelijkheden kan bepalen en die boodschap wil ik graag verspreiden. Ik begeleid mensen die hun leven in eigen hand willen nemen, hun eigen mogelijkheden willen creëren en zich niet neerleggen bij het idee dat het hier en nu het maximaal haalbare is.

Ik zit in een relatie-business. Ik zie het als mijn taak om een relatie op te bouwen met mensen, hun vertrouwen te winnen en hun beter te maken. Daarom vind ik emotionele intelligentie zo belangrijk.

Dit doe ik enerzijds door op basis van wetenschappelijke trainingsprincipes meetbare progressie te realiseren en succeservaringen te stapelen om gemotiveerd te blijven. Aan de andere kant stel ik de bereidheid om te doen wat nodig is om een doel te bereiken continu op de proef. Ik ben van mening dat dat wat je nu wilt je ondergeschikt moet maken aan dat wat je uiteindelijk wilt.

De meeste mensen hebben namelijk juist het type training nodig die ze het minst leuk vinden.