Bokstraining Maverick Training

Rob van Putten

Ik heb altijd al passie gevonden in het helpen/ondersteunen van de mensen om mij heen. Zo ben ik mijn passie voor het boksen (en krachttraining) gaan gebruiken om mensen te begeleiden in het behalen van hun doelen. Ook als zij geen doel voor ogen hebben en niet de motivatie hiervoor vinden, dan ben ik daar om je uit je luie houding te halen om toch in beweging te komen. Zo probeer ik iedereen om mij heen te stimuleren naar een gezondere versie van zichzelf. Ik neem graag zelf het initiatief om je aan het trainen te zetten! 

Met mijn boks trainingen zorg ik voor een duidelijk onderscheid met je 'normale' trainer. Naast de op jouw gerichte training, zorg ik met mijn flexibiliteit, energie, groeiende kennis in de sport dat je continu uitgedaagd wordt. Als aspecten in de training niet lopen als gepland, dan weet ik met mijn ervaring aan welke knoppen ik moet draaien om alsnog het gewenste resultaat te behalen. 

Continu probeer ik mijzelf te verbeteren op verschillende aspecten om zo iedereen zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Zo versterk ik mezelf niet alleen op de gecombineerde kennis in het boksen en krachttraining, maar ook op het gebied van vitaliteit met betrekking op voeding om ervoor te zorgen dat jij energiek je dag doorkomt.