Sanja de Vries - Disruptive - Gym Jones in the house!
05 juli 2020 
2 min. leestijd

Sanja de Vries - Disruptive - Gym Jones in the house!

Vooral via Instagram houd ik vaak een oogje in het zeil bij trainers. Soms ben ik een ongegeneerde gluurder, en soms zoek ik de interactie op. En soms dan zie je een kans die je niet kunt laten liggen…
Jaren geleden, toen koe nog met een lange oe werd geschreven, was ik al fan van Gym Jones en hun manier van trainen. The mind is primary is een uitspraak waar ik me helemaal in kan vinden.

Gym Jones is een vrij besloten gym in Utah (VS) en heeft o.a. de acteurs en stuntmannen voor de film 300 getraind. Het is een gym waar harder getraind wordt als elke andere gym ter wereld. De coaches zijn ook hard en taai, maar wel vanuit een liefdevolle insteek. Het doel is niet om iemand te slopen het doel is om elk beetje potentie die die persoon in zich heeft naar buiten te laten komen.

Sanja is een trainster opgeleid bij Gym Jones. Op het moment dat ik zag dat zij afscheid nam bij haar vorige gym wist ik dat ik eventjes een DM’tje in haar insta moest sliden om te kijken of ik haar naar Maverick Training kon krijgen. De mooie manier waarop members haar bedankten op Instagram was echt overweldigend en tekenend voor de coachingskills van Sanja.

Met alle kennis en kunde die Sanja heeft opgebouwd bij o.a. Gym Jones was mijn vraag aan Sanja:

Kun jij een groepstraining programma opzetten om mensen naar een volgend level te brengen!? Het mag zwaar zijn, het mag moeilijk zijn, maar het moet vooral verstorend zijn! Alles wat je k*t vind aan je trainingsleven, je voedingspatronen of je eigen gebrek aan inzet/discipline moeten we gaan verstoren!

En zo geschiedde, afgelopen vrijdag heeft Sanja het nieuwe Maverick Training groepstraining programma ‘Disruptive‘ gepresenteerd aan alle Maverick Trainers. Disruptive betekend vrij vertaald ‘verstorend’.

Dit 3 maanden trainingsprogramma zal zich focussen op GPP (General Physical Preparedness) en niet op één specifieke uitkomst. We willen niet een 3 maanden bootycall programma opzetten, leuk dat je een volle kont wil, maar als je voor de rest niet kunt bewegen heb je er weinig aan. Zoveel mogelijk kilo’s kwijtraken in 3 maanden tijd, klinkt superleuk, maar waarschijnlijk vind je ze daarna ook allemaal weer snel terug.

In Disruptive willen we juist dat je opnieuw leert bewegen, en dat die bewegingen sterker worden dan ooit tevoren. Je breekt je oude fundament af en bouwt er een sterker fundament voor terug. En in dat hele proces leer je ook nog eens HOE dit gebeurd zodat je ook na deze 3 maanden kunt door blijven bouwen.

Zelf wordt ik al helemaal enthousiast van alle insights die Sanja mij geeft over het programma, maar we moeten nog eventjes wachten! Het doel is om halverwege September 2020 te starten met de 1e serie van 3 maanden Disruptive.

Wil je daar aan deelnemen bedenk dan wel dat we maar 10 plekken hebben. We werken met een inschrijflijst, wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Dus sta je op de lijst dan maak je grote kans om mee te doen!

Voorinschrijven kan hier!

Over de schrijver
Met een achtergrond als waterpolo topsporter weet ik wat er fysiek en mentaal nodig is om op een topniveau te kunnen presteren. Met bijna 20 jaar ervaring als trainer, waarbij ik me omring met de beste mentoren ter wereld op het gebied van fysieke- en cognitieve training kan ik sporters op het hoogste niveau begeleiden. Uiteindelijk is het doel om je fysiek zo sterk te maken dat kracht en conditie NOOIT een belemmerende factor is binnen je sport.Jij moet je kunnen focussen, kunnen vechten om je positie zonder dat je buiten adem bent, je benen moe zijn of je nek en schouders zeer doen; JIJ MOET KUNNEN PRESTEREN!
Richard van Leeuwen
Door

Richard van Leeuwen

op 05 Jul 2020

Vet gaaf! Klinkt onwijs interessant en absoluut "Maverick-stijl".

Reactie plaatsen