Semi Private Group Training

Small group training is niet meer weg te denken uit de sportscholen. Maar vaak is het een one-size-fits-all training. Wij willen je juist de mogelijkheid geven om met een persoonlijk programma te werken. Op vaste momenten in de week kun je jezelf inplannen voor een uur training. Met een totaal van maximaal 5 mensen train je in dezelfde grote ruimte. Mét begeleiding van een personal trainer én met je eigen trainingsprogramma. 
lees meer
Vraag je gratis proefles aan

Waarom je voor Semi Private Group Training kiest!

Je eigen trainingsprogramma
Onder begeleiding van een Personal Trainer
Je traint nooit alleen
Goedkoper dan Personal Training

Semi Private Group Training

We willen mensen de ruimte bieden om te trainen op hun eigen niveau te trainen en uitgedaagd te worden. Met onze geoptimaliseerde trainingsprogramma's kunnen wij voor iedereen, op individuele basis, een oplossing bieden. Wil je sterker worden dan zetten we voor jou een krachttrainingsprogramma op. Wil je conditioneel sterker worden dan zorgen we dat je ook daar specifiek een programma voor krijgt. Onze trainingsprogramma's richten we op jou in zodat jij ook daadwerkelijk de resultaten behaald waar je zo hard voor werkt!

Zo kun je heel doelgericht trainen, maar heb je ook een personal trainer die met je mee kijkt, je vragen beantwoord en je techniek corrigeert. 

De belangrijkste voordelen van Semi Private Group Training

Train doelgericht!

Wil je doelgericht trainen dan zul je een plan nodig hebben. Of in dit geval een trainingsprogramma. Eentje waar je duidelijk ziet hoeveel progressie je maakt en waar je precies naar toe werkt.

Laten we daar nu net goed in zijn; op een simpele manier de puzzel leggen zodat jij je doelen behaalt en continue progressie blijft boeken.

Samen trainen is leuker!

Omdat je in totaal met maar maximaal 5 mensen tegelijk traint heb je nooit het gevoel dat je verzuipt in de groep.

Mocht je een leuk trainingsmaatje hebben die een ander trainingsprogramma heeft kun je alsnog op hetzelfde tijdstip samen trainen. Zo kun je elkaar motiveren en stimuleren om elke training weer je programma af te werken.

Prenataal postnataal training

Altijd begeleiding van een Personal Trainer

Omdat kwaliteit van trainen één van onze kernwaardes is hebben we elke Semi Private Group Training een personal trainer die jou helpt met je trainingsprogramma. Deze kijkt mee en helpt je bij het correct uitvoeren van oefeningen en zal al je vragen beantwoorden. Zo heb je de kwaliteit van een personal trainer op het moment dat je hem of haar nodig hebt. 

Goedkoper dan Personal Training

Als je geen budget hebt voor een personal trainer óf je al zo ver bent dat je zelfstandig wil trainen dan is Semi Private Group Training een goed alternatief. Je krijgt een eigen werkstation, een squatrack met dumbells, slamballs, roeiers, halters, ringen, plyobox, gewichten en kettlebells tot je beschikking. 

Een normaal tarief voor 60min trainen met een personal trainer ligt landelijk tussen de €65,- en €100,-.
Voor de Semi Private Group Training kun je al voor €79,99 per maand 4x 60min training.


Daarmee ben je dus veel goedkoper uit per 60min trainen en heb je diezelfde Personal Trainer die je tijdens de trainingen helpt. 

Aanmelden voor een gratis proeftraining!

Meld je aan voor een gratis proeftraining!

Niet goed? Geld terug!

Ben je na een maand trainen niet tevreden dan krijg je van ons je geld terug. We willen maximale kwaliteit bieden en voelen het als falen op het moment dat dat ons niet lukt. Wij streven ernaar om jou naar alle volledigheid te trainen en begeleiden. Dus mocht je niet tevreden zijn dan garanderen wij je 100% niet goed, geld terug garantie!

arrow_drop_up arrow_drop_down