Private gym Amersfoort

De meest effectieve vorm van Personal Training

Voor als je resultaat wilt i.p.v. bezigheidstherapie!

9.734x

gefaald

250.279x

succes behaald

650+

tevreden klanten

Lees wat onze members over ons zeggen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Pieter is dé expert die je helpt hoe je goed voor jezelf kan blijven zorgen.
Dankzij zijn begeleiding (sporten én voeding) waardoor je alle energie hebt om zakelijk ook te excelleren. Pieter als personal trainer is een investering die jezelf als (succesvolle) ondernemer cadeau wilt geven en wat ervoor zorgt dat je langdurig vitaal blijft.


Moniek van Rheenen - Moonshot Coaching| Business In Person

Ms. Nameless
Add Your Stars

Helemaal super! 

Elke keer denk je dat je niet nog meer spierpijn kunt hebben, en dan komen er weer oefeningen langs en eindig je met zwabberende benen en armen 😉.

Fitter, gericht trainen, uitdagen(d), thanks!

Maaike - PMO properties & real estate Europe

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik train nu een jaar bij Maverick Training en heb sindsdien de fysio niet meer gezien!
(waar ik voorheen bijna wekelijks heen ging, maar alleen tijdelijk resultaat geboekt werd). Pieter weet waar aan gewerkt moet worden als je klachten hebt. Ik voel me steeds fitter, energieker en sterker worden. Nu in zijn nieuwe gym is het nog prettiger om te trainen: mooie training en ‘lounge’ ruimtes, gezellige sfeer! Goed voor elkaar!


Petra - CEO 

Ms. Nameless
Add Your Stars
Top gym! Training helemaal op maat. 
Hierdoor na heel veel jaren eindelijk een ‘normale’ leefstijl ontwikkeld en merkbaar fitter. Ook merk je dat Pieter veel weet over hoe lichaam in elkaar steekt, waardoor hij altijd wel een oplossing heeft voor diverse lichamelijke klachten.


Mirjam - Directeur Cooster professionals

Ms. Nameless
Add Your Stars

Wil je je aan melden voor een vrijblijvende intake?

Waarom je voor Maverick Training kiest!

Personal Training Amersfoort Vathorst

We zijn tijdens een training volledig op jou gefocust!

Omdat we een private gym zijn is de gym tijdens de training eventjes alleen van jou. Zo word je niet afgeleid door andere mensen en kun je vrij praten over hoe je je voelt en wat je bezighoud. Dit geeft ons de ruimte om ons volledig op jou te focussen zodat je het grootst mogelijk resultaat uit je training haalt!

Personal Trainer Amersfoort Vathorst

We laten je beter bewegen!

We willen je niet alleen een beter gevoel over jezelf geven in de gym, maar we willen ook dat je van een sterker lichaam kunt genieten buiten de gym. In onze trainingen heeft functioneel trainen altijd prioriteit. Op die manier zal je houding verbeteren, je minder last van je rug hebben en zul je sterker worden in de dingen die jij elke dag doet.

Maverick Training personal training

Ook met blessures kun je (moet je zelfs) trainen!

Bewegen is goed voor je, zelfs als je geblesseerd bent.
"Ben je door je rug gegaan, ga bewegen. Heb je je knie verdraaid, ga bewegen. Last van je nek, ga bewegen!" 

Wij helpen je om zo snel mogelijk pijn- en blessurevrij te zijn. Daarom zorgen we dat het bewegen aangepast is aan wat jij op dat moment aan kan. Met andere woorden, we passen de belasting aan aan jouw belastbaarheid. Zo kun je altijd trainen!

Personal Trainer Amersfoort Vathorst

Wij weten het verschil tussen een training en een workout!

Veel personal trainers bedenken ter plekke een workout die je op dat moment afmat waardoor je met zweet op je voorhoofd de deur uitloopt. Maar heeft dit bijgedragen aan je doel, of was het gewoon een workout bestaande uit random samengestelde oefeningen? 

Wij kiezen altijd voor trainen, het consequent oefenen en verbeteren van vaardigheden. Dit betekent dat we elke keer weer oefeningen, sets, herhalingen en rust van te voren programmeren zodat we gefocust trainen naar jouw doel toe!

Personal trainer Amersfoort Vathorst

We dagen je uit maar respecteren je grenzen!

Vaak hoor je mensen vertellen dat ze misselijk en shakend van hun training terug komen en daarna bijna een week krom lopen van de pijn. Voor ons is dit geen maatstaaf, een beetje spierpijn hoort er zo nu en dan bij, maar we willen dat je normaal kunt functioneren in je dagelijks leven en je op tijd herstelt bent voor je volgende training. Zo halen we het maximale uit jouw training!

Krachttraining Amersfoort

We zijn altijd eerlijk tegen je!

We houden er niet van om iemand naar de mond te praten, daar helpen we namelijk niemand mee. Hoe confronterend het soms ook kan zijn, we zullen altijd eerlijk en direct tegen je zijn. Natuurlijk wel vanuit de instelling om je te helpen en je beter te maken, dit is de enige manier om patronen te doorbreken en te bouwen aan nieuwe resultaten.

Wat bieden we aan!

Limited

Beta

€345,- 

€325,-

Per maand
6 maanden | 2x per week
Meest gekozen

Alpha

€315,- 

€295,-
Per maand
12 maanden | 2x per week
Direct starten

Omega

€460,- 

€435,-
Per maand
12 maanden | 3x per week
Het zwarte schaap

Annulering beleid

Één van onze core values is dat we je consistent willen trainen.
Nu kan het een keer voorkomen dat je een keer zult moeten afzeggen of een training moet verplaatsen.
Tot 24 uur van te voren is dit kosteloos. Annuleer je binnen de 24 uur voor een training dan zal deze training van je credits af gaan.

Personal Training Amersfoort Vathorst

Maverick Training

Maverick Training bestaat uit specialisten, Personal Trainers die door vallen en opstaan, leren en opnieuw proberen hun ervaring hebben opgedaan. Wij weten wat de valkuilen zijn, want wij zijn daar zelf ook geweest. Wij weten dat het soms zwaar en moeilijk is, dat hebben we zelf ook gevoeld. En samen met die ervaring komt een lading kennis mee die we hebben opgedaan in binnen- en buitenland. En juist daarom zijn we de aangewezen trainers om jou te helpen.


Zo vliegen we regelmatig specialisten in vanuit het buitenland die ons bijscholen en testen we onze eigen kennis door deze toe te passen op onszelf in buitenlandse competities of extreme races.

Onze niet te stillen honger naar kennis maakt ons wie we zijn en die kennis willen we graag met jou delen.