Pieter Bulsink

Eigenaar en Oprichter
Performance specialist

Dit is wat ik je wil vertellen...

Ik ben niet vies van een confrontatie, ik vind het niet erg om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Tenslotte zorgt dit voor meer inzicht in wat en waarom je keuzes maakt en hoe je dit kunt beïnvloeden. 

Mijn uitdaging is om iedereen ervan te overtuigen dat goed en regelmatig bewegen een prioriteit is om je leven te verbeteren. Dat bewegen niet ophoudt als je je pijntje of blessure hebt verholpen. Soms moet ik daarvoor een heilig huisje omtrappen, maar als ik dat doe dan doe ik dat onderbouwt met kennis, onderzoeken en visie, al 14 jaar lang.
 

Ik heb er al vroeg in mijn carrière voor gekozen om een ander pad te bewandelen als andere trainers. Ik heb mijn kennis niet gezocht in 2-daagse cursussen die vaak achterhaalde kennis aanbieden. Ik heb geld, tijd en energie geïnvesteerd in specialisten van over de hele wereld ik noem ze altijd de bazen van hun vakgebied). Mentoren die ik regelmatig op zoek om de nieuwste kennis en inzichten te absorberen en te doorleven. Naast dat dit mijn trainerskennis en kennis van het menselijk lichaam verrijkt, verrijkt mij dit ook als mens. 

Mijn instelling is dat ik nooit genoeg weet, ik wil altijd blijven leren. Wij als mensen weten nog zo weinig over het functioneren van het menselijk lichaam dat er altijd nieuwe kennis opduikt, en zodra er nieuwe onderzoeken gepubliceerd worden, wil ik ze lezen, interpreteren en toepassen.

Ik wil als ik 80 jaar oud ben, de fitste opa ter wereld zijn.
Ik heb gelukkig nog zo'n 45 jaar trainingstijd!