arrow_drop_up arrow_drop_down
Personal Training Amersfoort Vathorst

Over Maverick Training

"Cause the earth needs Rebels"

Missie

Maverick Training bestaat uit specialisten, Personal Trainers die door vallen en opstaan, leren en opnieuw proberen hun ervaring hebben opgedaan. Wij weten wat de valkuilen zijn, want wij zijn daar zelf ook geweest. Wij weten dat het soms zwaar en moeilijk is, dat hebben we zelf ook gevoeld. En samen met die ervaring komt een lading kennis mee die we hebben opgedaan in binnen- en buitenland. En juist daarom zijn wij de aangewezen trainers om jou te helpen.

Zo vliegen we regelmatig specialisten in vanuit het buitenland die ons bijscholen en testen we onze eigen kennis door deze toe te passen op onszelf in onze eigen sportieve uitdagingen.

Onze niet te stillen honger naar kennis maakt ons wie we zijn en die kennis willen we graag met jou delen.


Wij zijn er voor iedereen die zichzelf wil verbeteren, of je nu wil sterker wil worden of dat je wil afvallen, wij zijn er van overtuigd dat we je kunnen helpen. We doen dit door onze wetenschappelijke kennis en ervaring over voeding en beweging aan jou over te dragen en je daarmee te helpen een weg te banen in het sprookjesbos vol voedingshypes en trainingstrends. We leren je consequent en systematisch te trainen en willen je uitdagen om je volledige potentie te ontdekken.


Ons team

Personal Trainer Pieter Bulsink

Pieter Bulsink

Founder Maverick Training
- Kracht- en conditietrainer
- Performance specialist

Rehuël Peilouw Personal Trainer

Rehuël Peilouw

Head of programming
- Krachttrainingsspecialist
- Marketing strateeg

Wayne Boyes physio

Dr. Wayne Boyes

(P)Rehab Mentor
- Natural Running Expert
- Dr. Sports and Medicine

Wayne Boyes physio

Jerrel Feller

Perfomance Trainer
- Track&Field performance
- Kracht- en conditietrainer

Onze diensten

Personal Training Amersfoort

Personal Training

1-op-1 kracht- en conditietraining op maat gemaakt en resultaatgericht. Ondersteund met kennis en ervaring van voeding en lifestylecoaching.

Je traint op afspraak in onze Private Gym.

Motorsport Performance Program

Groepstraining

Onze trainingsprogramma's zijn niet afhankelijk van de willekeur van de trainer, maar van te voren samengesteld, getest en geoptimaliseerd om jou elke training weer een level-up te geven om gericht naar jouw doel toe te werken.

Motorsport Performance Program

Autosport Performance Program

Onder leiding van onze specialisten focussen we ons op jouw fysieke kracht en conditie om jouw prestaties als coureur te verbeteren. We trainen, begeleiden en verzorgen je in onze private gym en op het circuit!